PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO
1 month ago
Fotografije iz objave osebe Prostovoljno gasilsko društvo Predoslje

🔥🔥🔥Naše članice🔥🔥🔥 pripravljajo pravi gasilski poligon! V soboto, 3.10.2020, med 9. in 12. uro bodo na Glavnem trgu v Kranju, prikazale nekaj gasilskih veščin. Če misliš, da ... See more

1 month ago
Kdor za požarno varnost poskrbi je v prostem času brez skrbi _oktober mesec požarne varnosti

Oktober - mesec požarne varnosti

Nosilna tematika letošnjega meseca varstva pred požari je namenjena požarni varnosti v prostem času.

Povezava do TV SPOT-a: ... See more

Telop

1 month ago
Fotografije iz objave osebe Prostovoljno gasilsko društvo Predoslje

Naši gasilci se podajo v vsako dogodivščino. Včeraj so v Gornji Radgoni odtekli 14 km dolgo progo posuto z izvirnimi ovirami. Pogum, moč, timski duh in nekaj blata ter vode za povrh, pa je ... See more

1 month ago

Naše bejbe se zahvaljujejo vsem za podporo v preteklih mesecih. Oddaja Gasilci je pokazala, da na koncu šteje tudi mentalna moč, ne samo tista v mišicah. Izkušnja je nepozabna, nova ... See more

« 2 of 12 »

2014

O našem gasilskem društvu so pisali tudi v reviji Moj Dom.

December je čas obdarovanja, radosti, praznikov, kuhančkov, zadnjega veselega meseca, preden stopimo v novo leto polni zaobljub in novih dogodivščin. Uporaba pirotehničnih sredstev je v tem času mnogim v zabavo, vendar pri tem ne pozabimo, da pa je takšno početje mnogim neprijetno in jim vzbuja strah, nelagodje in občutek nevarnosti. Zato bi vas radi spomnili, da denar, ki bi ga s petardami v glasnem poku pognali v zrak, raje namenite za druženje s prijatelji, za novoletna darila ali celo v dobrodelne namene.

Komisija za preventivo PGD Predoslje

pok

V nedeljo, 26. oktobra 2014, smo člani PGD Predoslje odprli vrata svojega gasilskega doma za vso zainteresirano javnost. V sklopu meseca požarne varnosti smo predstavili svoje delovanje, gasilsko tehniko in veščine, s katerimi pomagamo ob različnih nesrečah, požarih, poplavah in ostalih naravnih nesrečah. Posebno pozornost pa smo posvetili krajanom s prikazom gašenja začetnega požara z gasilnikom.

 

20141026_112454

Mladinci in pionirji so se v soboto 11.9.2014 udeležili gasilskega kviza, ki ga je organizirala gasilska zveza mestne občine Kranj. Tam so se mladinci odlično odrezali saj so dosegli prvo in drugo mesto in se tako uvrstili na regijsko tekmovanje, ki bo potekalo 8.11.2014.

Zmagovalci

Več v galeriji:

V četrtek, 26. junija 2014, je Gasilska zveza Slovenije organizirala prireditev s slavnostno podelitvijo listin o napredovanjih v čine višji gasilski častnik, višji gasilski častnik organizacijske smeri in gasilski častnik.

 

Prejemniki listin so opravili usposabljanje v šolskem letu 2013/2014 in bili na podlagi Posebnih pravil gasilske službe prostovoljnih gasilcev imenovani v določene čine. Iz PGD Predoslje sta v čin gasilskega častnika napredovala Anže Ančimer in Rok Pogačnik, Sebastjan Šenk pa je napredoval v čin Višjega gasilskega častnika organizacijske smeri.

 

Čestitke vsem trem!

IMG_20140626_202414

V soboto, 31. maja 2014, je v Kranju potekalo tekmovanje GZ MO Kranj. Tam so naše ekipe

dosegle naslednje rezultate:

Pionirji: 2. mesto

Mladinci: 1. mesto

Člani A: 10. mesto

Člani A 1: 3. mesto

Člani B: 2. mesto

Članice: 1. mesto

Starejši gasilci: 1. mesto

Članice A pa so prejele tudi pokal za najhitrejše izvedeno vajo na tekmovanju.

Iskrene čestitke vsem tekmovalcem!