PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO

Neuvrščeni

Ob 5:36 je bila aktivirana sirena🚨 zaradi splošne nevarnosti, saj so v Kranju in okolici ceste nevarne in neprevozne zaradi poplavljene vode.

Naši gasilci že od ponoči odpravljajo posledice poplav na več različnih lokacijah.

Izogibajte se nepotrebnih poti na cesti in bodite previdni❗

Ob 5:36 je bila aktivirana sirena🚨 zaradi splošne nevarnosti, saj so v Kranju in okolici ceste nevarne in neprevozne zaradi poplavljene vode.

Naši gasilci že od ponoči odpravljajo posledice poplav na več različnih lokacijah.

Izogibajte se nepotrebnih poti na cesti in bodite previdni❗

Naša mladina nas vedno znova preseneti🙆‍♀️.

Na današnjem regijskem tekmovanju v orientaciji🧭🏃‍♂️, ki je potekalo na območju Gasilske zveze Mestne občine Kranj, so kar tri ekipe od štirih pristale med najboljšimi gorenjskimi ekipami in se uvrstile na državno tekmovanje. Prva ekipa pripravnikov je premagala vse ekipe🥇, s tem pa so fantje postali gorenjski prvaki🏆. Prav tako so se odlično izkazala naša dekleta, mladinke in pionirke, saj sta obe ekipi zasedli 3. mesto🥉. Drugi ekipi pripravnikov je malo zmanjkalo za stopničke, vendar smo lahko zelo ponosni tudi na 4. mesto med toliko ekipami💪.

Vsem ekipam čestitamo🥳, kapo dol pa tudi mentorjem🤠, da so svoj čas odlično izkoristili in dosegli tako lepe rezultate❗

Težko opišemo občutke iz včerajšnjega dneva, ko smo se z devetimi ekipami udeležili tekmovanja GZMO Kranj, ki je potekal na Laborah in se vrnili z osmimi ekipami, ki so osvojila najboljša mesta (2×🥇, 4×🥈,2×🥉).

Uspešni smo bili prav od najmlajših, kjer so PIONIRKE in MLADINKE dosegle 2. mesto🥈, do najstarejših VETERANOV, ki so kljub starosti še vedno v odlični fizični pripravljenosti, da so osvojili 3. mesto🥉. ČLANI A so zopet z vrhunskim časom zmagali 🥇 in tako kot ČLANICE B🥇 prejeli prehodni pokal🏆 za najboljši čas na tekmovanju, ki so si že prvo leto z odličnimi rezultati odprle vrata za nove uspehe.

Izkazali so se tudi ČLANI B🥈 in ČLANICE A🥈, ki jih je dobra sekunda stala prvega mesta in pa mlajša ekipa ČLANOV A🥉, ki bodo nekoč zagotovo lahko nadaljevali uspehe starejših članov.

Edina ekipa, ki je z malo nesreče ostala brez najboljših mest, so bili PIONIRJI (7. mesto).

Za vse uspehe se moramo zahvaliti mentorjem, ki so vložili ogromno časa, da smo vsi skupaj postali še boljši in pa seveda vsakemu posamezniku, ki je prispeval svoj delež k celoti, ki je bila na koncu vredna odrekanja in truda.😌

Po včerajšnih odličnih nastopih članov in članic, so se danes izkazali še naši najmlajši🙆‍♀️🙆‍♂️❗

Danes je v Mavčičah potekalo prvo tekmovanje pionirk in pionirjev za Pokal Mavčič.🙈 Tekmovanja smo se udeležili z ekipo pionirk in skupaj s prijatelji iz Mavčič sestavili tudi mešano ekipo pionirjev. Obe ekipi sta pokazali veliko znanja, ki je na koncu zadostovalo za drugo mesto🥈 tako med ekipami pionirk kot med ekipami pionirjev.💪

Iskrene čestitke vseh udeležencev, prav tako pa velja pohvala vsem mentorjem👨‍🏫, ki se trudijo, da otroci pridobijo čim več znanja in da se na vajah in tekmovanjih zabavajo in medsebojno pomagajo🤝.

Nova priložnost, da pokažejo svoje znanje bo že v soboto, ko bo na Laborah občinsko tekmovanje Gasilke zveze Mestne občine Kranj.🤗

Včeraj je potekalo tekmovanje članov in članic na Kokrici (31. Memorial ustanovnih članov PGD Kokrica), kjer smo se odlično odrezali. Kar dve ekipi, članice A in člani A sta zmagali🥇, člani A so z najhitrejšim časom na tekmovanju osvojili tudi prehodni pokal🏆. Zelo pa smo ponosni na naši novi dve ekipi, ki sta se tovrstnega tekmovanja udeležili prvič – ekipo članic B, ki je kljub novim, še neizkušenim tekmovalkam osvojila 3. mesto🥉in mlajšo ekipo članov A, ki so dosegli 7. mesto. Obe ekipi sta dokazali, da se s predanostjo in trdim delom ne pride samo daleč, ampak tudi na sam vrh🏔. Tudi naši člani B so z odličnim časom dosegli 5. mesto.🔥