PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO

Včeraj so se naši 👨‍🚒gasilci – nogometaši⚽️ udeležili tradicionalnega 16. tekmovanja v nogometu v spomin na Iztoka Snedica, ki ga je organizirala PGD Kokrica. Turnirja, ki je potekal na novem igrišču z umetno travo NK Britof, se je udeležilo 5 ekip, ki so se pomerila vsaka z vsako🤼‍♀️.

Fantje so v prvi tekmi proti ekipi Mavčič remizirali z rezultatom 0:0. Kot kaže so potrebovali eno tekmo za ogrevanje, saj so že v naslednji tekmi ekipo Kokrice premagali z rezultatom 7:1. Svojo premoč so potem demonstrirali proti ekipi Suhe, ki so jo premagali z rezultatom 13:0. Zadnja tekma na turnirju proti ekipi PGD Kranj-Primskovo je odločala o tem kdo bo zmagovalec turnirja. Naši igralci so v tekmo vstopili odločeni, da ne pustijo presenečenja in že v prvih minutah takoj dvakrat uspeli premagati vratarja Primskovega💪. Do konca tekme so nato dosegli še štiri zadetke in se veselili zmage s 6:0👏.

Kot vsa prejšnja leta so tudi letos fantje dokazali, da so najboljša nogometna ekipa med gasilci in s pravo kombinatorno, borbeno in timsko igro upravičili vlogo favoritov😎.

Iskrene čestitke❗🥳